STORYTELLING IN MOTION

Punchline er Espen, Thomas og Daniel. En produsent, en fotograf og en regissør. Vi har jobbet sammen lenge, og deler lidenskapen for historiefortelling. Film er i våre øyne det beste mediumet for å fortelle en historie. Film er konkret, så vel som abstrakt. En god film lar deg sitte igjen med følelser som er berørt. Vi liker å tro at det er dette vi er flinke til.

KVALITET HAR SIN EGEN GRAVITASJON

Å lage film på feil premisser kan fort bli dyrt. Derfor skal alle prosjektene våre være godt forankret. Vi tror på en ærlig, åpen og kritisk forprosess. Vi tror på innsikt, og verdien av kompetente fagfolk. Vi tror at en mulig viraleffekt er resultatet av hardt arbeid, like mye som en god idé. Vi tror på kvalitet. Og er kvaliteten god, har den sin egen gravitasjon; folk vil se filmen. Og dele den.


FRA A TIL Å

Punchline kan hjelpe deg med med hele filmproduksjonen. Og vi jobber alltid på fastpris. Vi løser både små og store jobber. Vi er vant til å jobbe hardt, og vi finnes ikke jålete. Vi har tillatelse fra Luftfartstilsynet til å fly drone. Ta kontakt med Espen for en uforpliktende prat om hva vi kan hjelpe til med.

IDÉ   STORYBOARD   MANUS   CASTING   LOCATION   PRODUKSJON   DRONE   LYD   KLIPP   DESIGN   VOICE   GRADE